Ние имаме най-съвременните и утвърдени приложения за сигурност, които се отнасят до личната информация на потребителите. Този уебсайт използва бисквитки (cookies), за да ви предостави възможно най-качествените услуги.

Online магазинът pokanilux.com не разкрива, продава, обменя, дава или по какъвто и да било друг начин предназначава за трети лица или компании информацията, която Вие ни поверявате. Единствено изключение от този ангажимент прави случай, при който клиентът е информирал и/или е дал съгласието си при събирането на личните данни (предоставяне на информация на куриерска фирма, която е нужна за доставка), и/или разкриването на личните данни се изисква от приложимото право, и/или за защита на pokanilux.com и неговите потребители от престъпни/нечестни действия, които могат да застрашат сигурността на горепосочените, но винаги при спазване на действащото законодателство.
pokanilux.com не носи отговорност, в случай, че Вие волно или неволно предоставите информация относно личните си данни на трети лица.

Ние нямаме достъп до Вашата парола. Вие сте единствените, които могат да извършват корекции спрямо нея, съответна отговорността относно конфиденциалността на паролата Ви е изцяло Ваша.

Нашият сайт pokanilux.com гарантира сигурноста на данните, които потребителите изпращат със SSL кодиране. Сайта е регистриран администратор на лични данни съгласно Закона за работа с лични данни в Комисията за защита на личните данни като администратор вписан в регистъра под номер 433742.

От съображения за сигурност, Ви приканваме паролата Ви да бъде съчетание от цифри и главна и малки букви.

При подаване на невярна или непълна информация от Ваша страна, фирмата не носи отговорност за неизпълнението на договорните или законови задължения.

Декларация за поверителност

Последно обновена на 23/05/2018

Ние сме загрижени за запазване на вашата поверителност и сме длъжни да защитаваме вашите лични данни. Тази декларация за поверителност  ви информира как управляваме вашите лични данни, вашите права за поверителност и как законът ви защитава. Моля, прочетете внимателно тази декларация за поверителност, преди да използвате нашите услуги.

В Декларацията за поверителност:

“Услуги” означава всички продукти, услуги, съдържание,  характеристики, технологии или функции и всички свързани уебсайтове, приложения и услуги, предлагани от нас.

“Платформа” означава уебсайтове, мобилни приложения, мобилни сайтове или други онлайн собствености, чрез които предлагаме нашите услуги.

“Лични данни” означава всички данни, които съдържат идентифицираща информация (напр. име, адрес, телефонен номер, имейл и т.н.).

“Администратор на лични данни” означава личност или компания, която определя целите или средствата за обработка на личните данни.

1. Кои сме ние?

Основният администратор на вашите лични данни за целите на нашите услуги е ПОЛИРОУЗ ЕООД, фирма със седалище в София, България. Тя предоставя услугите си съгласно Общи условия  (наричани по-нататък „ПОЛИРОУЗ ЕООД“, „Ние“, „Нас“ или „Нашата“ в Декларацията за поверителност). ПОЛИРОУЗ ЕООД е администратор на лични данни, по отношение на  местните услуги, които се предлагат. Съответните данни за контакт са посочени в раздел 13.

2. Какви данни събираме за Вас?

2.1.1. Данни, осигурени чрез директни взаимодействия.

Регистрация и друга информация относно профила на потребителя

Когато се регистрирате, за да изпозвате нашите Услуги ние можем да събираме следната информация за Вас:

Ако се регистрирате като използвате Вашият Google профил: Вашето име, фамилия и имейл;

Ако се регистрирате като използвате Вашият Facebook профил: събираме Вашето име и фамилия, такива, каквито са видими във Facebook профила Ви. В случай, че сте предоставили разрешение на Facebook чрез опцията за поверителност в приожението (която се показва точно преди да се регистрирате на нашата Платформа), ние можем да събираме информация относно Вашия пол, години, имейл адрес, в зависимост от предоставените от Вас разрешения.

В зависимост от избора, който сте направили при влизане в нашите Услуги или по време на процеса на участие в нашите Услуги, Вие можете да изберете да предоставите някои от следните допълнителни лични данни:

Вашето име

Имейл адрес

Мобилен телефон

Комуникация чрез формата за контакти през нашия онлайн магазин.

2.1.2. Информация, която събираме автоматично, когато използвате нашите Услуги

Когато осъществявате достъп до нашата Платформа или използвате нашите Услуги ние автоматично събираме следната информация за Вас:

Информация за устройството

Събираме специфична информация за устройството, като операционна система, версия, уникални идентификатори. Например, името на мобилната мрежа, която използвате. Възможно е да свържем уникалните идентификатори с Вашия потребителски профил.

Данни за потребител и данни за вписване

Технически подробности, включително IP адреса  на Вашето устройство, часова зона и операционна система. Също така ще запазим данните Ви за вход в Платформата (дата на регистрация, дата на последната промяна на паролата, дата на последното успешно влизане), типа и версията на браузъра ви.

Данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници

Ние събираме информация за Вашата дейност на нашата Платформа, която включва сайтовете, от които достъпвате до нашата Платформа, дата и час на всяко посещение, извършени от вас търсения, реклами или рекламни банери, които сте кликнали, вашето взаимодействие с такива реклами по време на посещението Ви и реда, в който посещавате съдържанието на нашата Платформа.

Бисквитки и подобни технологии

Използваме „бисквитки“ (“cookies”), за да управляваме сесиите на потребителите, да съхраняваме подбора на предпочитанията Ви, свързани с използван език и да Ви предоставяме подходящи реклами. „Бисквитките“ са малки текстови файлове, прехвърлени от уеб сървър на твърдия диск на Вашето устройство. Бисквитките могат да се използват за събиране на датата и часа на посещението на уебсайта, историята на сърфирането в интернет, Вашите предпочитания и потребителското Ви име. Можете да настроите браузъра си да откаже всички или някои „бисквитки“ или да ви предупреждава, когато уебсайтовете, които посещавате  задават или имат достъп до „бисквитки“. Моля, имайте предвид, че aко деактивирате или откажете „бисквитките“, някои части от нашите услуги / Платформа може да станат недостъпни или да не функционират правилно. За повече информация относно „бисквитките“, които използваме, моля, вижте нашата Политика относно „бисквитките“ и подобни технологии.

2.1.3. Данни от трети страни или от публично достъпни източници

Ние получаване Ваши лични данни от различни трети страни [ и публични източници], както е посочено по-долу:

i. Конкретни технически данни и информация за използването  на Услугите от доставчици на анализи като Google;

ii. от рекламни мрежи като;

iii.от доставчици на информация за търсене като;

2.1.4.  Не събираме лични данни, които:

разкриват расов или етнически произход;

разкриват политически, религиозни или философски убеждения;

разкриват членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели;

се отнасят до здравето, сексуалния живот или до човешкия геном;

3. Събираме ли информация от деца?

Нашите Услуги не са предназначени за деца под 16 години и не събираме съзнателно лични данни на  лица под 16-годишна възраст. В случай, че узнаем, че лице под 16 години ни е предоставило лични данни ще ги изтрием незабавно.

4. Защо обработваме Ваша лична информация?

Ще използваме Вашата информация и лични данни само тогава, когато законодателството ни позволява. Най-често ще използваме Вашите лични данни при следните обстоятелства:

Когато трябва да изпълним договорът, който сме сключили или предстои да сключим с Вас.

Когато е нужно за защита на Ваши законни интереси да подобрим нашите услуги и да Ви осигурим безопасна и сигурна Платформа.

Когато сме задължени да спазим законово или регулаторно задължение.

При определени обстоятелства, може да обработваме вашите лични данни въз основа на Вашето съгласие. Ако го направим, ще ви уведомим за целта и категорията на личните данни, които ще бъдат обработени в момента, в който искаме вашето съгласие. По-долу излагаме описание на начините, по които използваме вашите лични данни [и кои са правните основания, на коитo се позоваваме, за да го направим. Също така идентифицираме какви са нашите законни интереси].

4.1 За осигуряване на достъп на потребителите и предоставяне на Услуги чрез нашата Платформа.

Ако използвате за достъп Вашия имейл адрес, ние използваме Вашето име, фамилия, мобилен номер и / или имейл адрес, за да ви идентифицираме като потребител и да осигурим достъп до нашата Платформа.

Ако използвате профила си във Facebook за достъп, използваме Вашето име и фамилия от Facebook профила Ви и имейл адреса, който сте използвали във Facebook, за да ви идентифицираме като потребител на нашата Платформа и да ви предоставим достъп до нея.

Горепосочените регистрационни данни се използват  от нас, за да предоставим нашите Услуги в съответствие с Общите условия.

Използваме Вашия мейл адрес за да Ви направим предложения и препоръки за нашите Услуги, които може да Ви интересуват.

Ние обработваме горепосочената информация за точно изпълнение на договора ни с Вас и на базата на нашия законов интерес за извършване на маркетингови дейности, за да Ви предложим услуги, които може да са от ваш интерес.

4.2.     За да подобрите своя потребителски опит в Платформата.

A) Използваме данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници, за да:

предлагаме отговарящо на изискванията съдържание, като например да ви даваме по-подходящи резултати от търсенето, когато използвате нашите Услуги.

наблюдаваме за ефективността на кампании за вътрешни  бизнес анализи.

Б) Използваме вашите данни за местоположението за следните цели:

В) С помощта на информацията за вход в Платформата, която предоставяте, включваща мейл адрес  и телефонен  номер, ние  отразяваме различните устройства (като настолни компютри, мобилни устройства, таблети), използвани от Вас, за достъп до  Платформата. Това ни позволява да свързваме дейността Ви в Платформата от различни устройства и ни помага да Ви осигурим безпроблемен потребителски опит независимо от това, какво устройство използвате за достъп.

Ние обработваме горепосочената информация въз основа на нашия законен интерес, за да подобрим изживаването Ви в Платформата и да изпълним напълно съвместния си договор.

4.3.  За да ви осигурим безопасна и сигурна Платформа.

А) Използваме мобилния Ви номер, данните от  формата за достъп и уникалните идентификатори на устройствата, за да администрираме и защитим Платформата (включително отстраняване на проблем, анализ на данни, тестване, предотвратяване на измами, поддръжка на системата, подкрепа, отчитане и приемане на данни).

Ние обработваме горепосочената информация за пълното и точно изпълнение на съвместния ни договор, за подобряване на нашите Услуги и на базата на нашия законен интерес, за предотвратяване на измами.

5. Как ще Ви информираме за промени в Декларацията за поверителност?

Можем да актуализираме настоящата Декларация за поверителност от време на време. Ще публикуваме промените на  тази страница. Ако не сте съгласен с извършените промени, имате право да изтриете профила си и ако имате трудност с това, можете да се свържете с нас и ще Ви съдействаме.

6. Вашите права

При определени обстоятелства, имате права съгласно приложимите закони за защита на личните дани и във връзка с вашите лични данни.

Ако желаете да упражните някое от изброените по-долу права, моля да се свържете с нас чрез контактната форма:

Право да поискате достъп до личните си данни (обикновено наричани „искане за достъп на субекта на данните“). Това ви дава възможност да получите копие от личните си данни, които съхраняваме и да проверите дали са законно  обработвани.

Право да поискате коригиране на личните Ви данни, които имаме за вас. Това ви дава възможност  да коригирате всички непълни или неточни данни, които имаме за вас. Въпреки това  може да се наложи да проверим точността на новите данни, които ни предоставяте.

Право да поискате ограничаване на обработката на личните Ви данни. Това ви дава възможност  да се свържете с нас с искане за преустановяване на  обработката на личните Ви данни в следните хипотези: а) ако искате да докажем точността на данните; б) когато смятате, че  използването на данните от нас е незаконно; в) когато изисквате от нас да съхраняваме данните, дори ако вече нямаме нужда от това, тъй като Ви е нужно да установите, за  да упражнявате или да докажете Ваши претенции; или г) когато сте се противопоставили на използването на Вашите данни, но трябва да проверим дали притежаваме законови основания да ги използваме.

Право да поискате заличаване на личните Ви данни. Това право Ви дава възможност да се свържете с нас с искане за  изтриване или премахване на  личните Ви данни, когато няма основателна причина, за да продължим да ги обработваме. Освен това, имате право да поискате да изтрием или премахнем вашите лични данни, когато успешно сте упражнили правото си да възразите срещу обработването (виж, по-долу), когато имате съмнение, че  е възможно да сме обработили вашата информация не в съответствие със законовите изисквания  или от когато се изисква да изтрием личните Ви данни, за да бъдем в съответствие със законовите изисквания. Моля, имайте предвид, че за определени цели може да сме законово задължени да съхраняваме Вашите лични данни  (виж, раздел 10).

Право на възражение срещу обработването на личните Ви данни,  когато е основано  на легитимен интерес (или на такъв на трета страна) и има основание за ваши конкретни интереси, което ви кара да се противопоставите на обработката на личните Ви данни на това основание, като смятате, че обработването нарушава Ваши основни права и и свободи. Имате право да възразите, когато обработваме вашите лични данни за целите на директния маркетинг. В определени случаи можем да докажем, че имаме убедителни легитимни основания да обработваме информацията относно Вас, което отменя ваше право на възражение.

Право да поискате прехвърляне на личните Ви данни към Вас или на трета страна. Ще Ви предоставим или на посочена трета страна, която сте избрали, Вашите лични данни в структуриран, обикновено използван, машинно четим формат. Имайте предвид, че това право се отнася  само за автоматизирана информация, за която първоначално сте предоставили съгласието си да използваме или която сме използвали , за да сключим договор с Вас.

Право да оттегляте вашето съгласие за обработването на личните Ви данни имате по всяко време. Това не засяга законосъобразността на обработката, която вече сме извършили на основание  предварително дадено Ваше съгласие.

Обикновено не се изисква такса: Нямате задължение за плащане на  такса за достъп до личните Ви данни (или за упражняване на някое от другите Ви права). Въпреки това, може да наложим разумна такса, ако молбата Ви е очевидно неоснователна, повтаряща се или прекомерна. Може да откажем да изпълним искането Ви при тези обстоятелства.

Срок за отговор: Ще направим всичко възможно, за  да отговорим на всяко легитимнo исканe в рамките на един месец от подаването му. Може да ни отнеме повече от месец, в случай че искането ви е особено сложно или сте направили няколко искания. В този случай ще ви уведомим и ще Ви държим в течение.  Освен това, имате право да подадете жалба по всяко време до Комисията за защита на личните данни, както е посочено в раздел 13.  Преди да подадете жалба до Комисията за зашита на личните данни, бихме искали да се запознаем с Вашите основания за жалба и претенции и да направим всичко възможно, за да ги разрешим. Моля, обърнете се към нашия Oтдел за поверителност, като използвате формата за контакт.

7. Комуникации и маркетинг

Ще се свържем с вас чрез мейл или по телефон във връзка с нашите Услуги / Платформа, за да потвърдим регистрацията или поръчката Ви, както и за други съобщения за във връзка с Услугите ни. Тъй като е наложително да Ви предоставяме такива съобщения, може да не е предоставена възможност да откажете тяхното получаване.

Можете да поискате да спрем  да ви изпращаме маркетингова комуникация по всяко време, като кликнете върху връзката за отказване в имейла  или като промените настройките за комуникация в профила си. В случай, че имате проблем с промяната на настройките, моля свържете се с нас чрез контактната форма.

Може да получавате маркетингови съобщения от нас, в случай чe:

сте поискали такава информация от нас;

използвате Платформаta или Услугите;

предоставили сте вашите данни, когато сте реализирали участие в конкурс, организиран от Платформата; или

сте регистрирани за промоция.

8. С кого споделяме Вашите данни?

Може да споделяме Вашите лични данни със страните, изброени по-долу за целите, посочени по-горе в раздел 4.

Филиали на компанията: Може да споделяме вашите лични данни с други филиали, които се намират в рамките на и извън ЕИП и да ни оказват съдействие  при предоставянето на бизнес операции като подобрения на продуктите, помощ за клиентите и механизъм за откриване на измами. Всяко споделяне на лични данни в рамките на групата дружества, разположени извън Европейското икономическо пространство („ЕИП“), винаги ще бъде обект на гаранции, описани в раздел 9, или на споразумение за прехвърляне на данни, което ясно определя задълженията на страните и осигурява подходящи технически и организационни мерки за защита на вашите данни.

Служители и консултанти на “ПОЛИРОУЗ ЕООД”  ще имат достъп до Вашите лични данни за целите на управление на уебсайта, но те са обвързани от задължение за конфиденциалност, отнасящо се до данните, до които имат достъп, като част от съответните основни ИТ операции.

Служителите и консултантите на “ПОЛИРОУЗ ЕООД” са надлежно информирани за значението за спазването на задължението за поверителност и носят отговорност за спазването на това задължение.

Доставчици на услуги от трети страни: Използваме доставчици на услуги от трети страни за предоставянето на определени части от нашите Услуги, като например устройства за съхранение в “cloud” като Amazon Web Services или Microsoft Azure. Доставчиците на услуги може да се намират в или извън ЕИП.

Провеждаме проверки на нашите доставчици на услуги от трети страни и изискваме от тях да спазват сигурността на вашите лични данни и да се отансят към тях в съответствие със законовите изисквания. Не позволяваме на доставчиците на услуги от трети страни  да използват Вашите лични данни за собствени цели и единствено  им позволяваме да обработват Вашите лични данни само за определени цели и в съответствие с нашите указания.

Доставчици на реклами и анализи: С цел да подобрим Услугите си, понякога ще споделяме неподлежащатата на идентифициране информация с доставчиците на анализи, които ни помагат  да анализираме как потребителите използват Платформата / Услугите. Споделяме информацията си с тях в неподлежаща на идентифициране на субектите форма за наблюдение и отчитане на ефективността на предоставяните  кампании на нашите бизнес партньори и за анализ на самия бизнес. За повече подробности относно нашите рекламодатели и доставчици на анализи, моля, вижте нашата Политика за „бисквитки“ и подобни технологии.

Правоприлагащи органи, регулатори и други: Можем да разкрием вашите лични данни на правоприлагащи органи, правителствени или публични органи и други подобни на трети страни, за да спазим всички законови или регулаторни изисквания. Можем да разкриваме вашите лични данни, когато такова разкриване е необходимо за създаването, упражняването или защитата на правни искове, независимо дали в съдебни производства или в административна или извънсъдебна процедура. В тези случаи, не сме задължени да информираме потребителите за разкриването на техните лични данни на публичните органи.

Можем да продаваме, прехвърляме или обединяваме части от нашия бизнес или от нашите активи. Има вероятност  да придобием други фирми или да се слеем с тях. Ако настъпят тези промени в нашата дейност, новите собственици могат да използват личните Ви данни по същия начин, както е описан в настоящата декларация за поверителност.

9. Международни трансфери

Всеки път, когато прехвърляме вашите лични данни извън ЕИП, ние гарантираме, че  се предоставя подобна степен на защита, като се гарантира прилагането на поне една от следните предпазни мерки:

Прехвърляме вашите лични данни само в държави, за които се приема от Европейската комисия, че осигуряват адекватно ниво на защита на личните данни. За повече подробности вижте Европейската комисия: Адекватност на защитата на личните данни в страни извън ЕС

Когато използваме услугите на определени доставчици на услуги, можем да сключваме с тях конкретни договори, одобрени от Европейската комисия, които предоставят на личните данни същата защита, която имат в Европа. За повече подробности вижте Европейска Комисия: Примерни договори за птрансфер на лични данни на трети държави

Когато използваме доставчици на услуги със седалище в САЩ, можем да извършим трансфер на данни към тях, ако те са част от Споразумение за поверителност на ЕС и САЩ (EU-US Privacy Shield), , който изисква от тях да предоставят подобна защита на личните данни, споделяни между Европа и САЩ. За повече подробности вижте Европейска комисия: Споразумение за поверителност на ЕС и САЩ.

Можете да получите копие за въведените гаранции, като се свържете с нас чрез формата за контакт.

10. Къде съхраняваме Вашите данни и за какъв период от време?

Данните, които събираме за вас, ще бъдат съхранявани и обработвани както във, така и извън ЕИП на защитени сървъри, за да се осигури възможно най-добрият потребителски опит на потребителите. Например: за бързо създаване на уебсайтове или мобилни приложения.

Ще запазим вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите, за които сме ги събрали, включително за целите на съответствие със законови, счетоводни или отчетни изисквания.

За да определим подходящия период на запазване на личните Ви данни, ние вземаме предвид  количеството, естеството и чувствителността на личните Ви данни, потенциалния риск от вреди от неразрешено използване или разкриване на Вашите лични данни, целите, за които обработваме Вашите лични данни и дали можем да постигнем тези цели чрез други средства и приложимите законови изисквания.

В случай, че имате въпроси относно периода на съхранение на Вашите лични данни, моля свържете се с нас чрез формата за контакт

11. Технически и организационни мерки за сигурност при обработката

Цялата информация, която получаваме за Вас, се съхранява на защитени сървъри и сме изпълнили  технически и организационни мерки, които са подходящи и необходими за защита на Вашите лични данни. ПОЛИРОУЗ ЕООД непрекъснато оценява сигурността на своята мрежа и годността  на своята програма за вътрешна информационна сигурност, която е предназначена да: (a) спомага за защитата на Вашите данни от случайни или незаконни загуби, достъп или разкриване; (б) идентифицира разумно предвидими рискове за сигурността на мрежата на ПОЛИРОУЗ ЕООД в) минимизира рисковете за сигурността, включително чрез оценка на риска и редовно тестване. Освен това гарантираме, че всички данни за плащанията са кодирани чрез SSL технология.

Моля, имайте предвид, че въпреки предприетите от нас мерки за защита на Вашите данни, прехвърлянето на данни през интернет или други отворени мрежи никога не е напълно защитено и съществува риск личните Ви данни да станат достъпни до неупълномощени трети страни.

12. Линкове, насочващи към сайтове на трети страни

Платформата може да съдържа връзки към уебсайтове или приложения на трети страни. Ако кликнете върху някоя от тези връзки, имайте предвид, че всеки  има собствена политика за поверителност.  Не контролираме тези уебсайтове / приложения и не носим отговорност за техните пoлитики. Когато напускате Платформата, Ви препоръчваме да прочетете съобщението за поверителност на всеки уебсайт, който посещавате.

13. Контакт

За допълнителна информация или за упражняване на Вашите права, моля, проверете настройките на Вашия профил / поверителност или се свържете с нашият Отдел за поверителност, като използвате нашата форма за контакт.

За местни въпроси, свързани със защитата на лични данни, Вашият местен надзорен орган е:

Комисия за защита на лични данни

Адрес: София , 1592, бул. “Цветан Лазаров” 2

Тел. +359 2 915 3580 Fax +359 2 915 3525

Email: [email protected]

Уебсайт: http://www.cpdp.bg/

Политика за бисквитки

МОЛЯ, ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИ ВНИМАТЕЛНО ПРЕДИ ДА ПРИСТЪПИТЕ КЪМ ИЗПОЛЗВАНЕ НА УЕБСАЙТА ИЛИ ПРИЛОЖЕНИЕТО.

Последна версия: 23/05/2018

  1. Какво представляват бисквитките?

Бисквитките  са малки файлове, съдържащи букви и цифри, които се съхраняват на Вашето устройство, когато посещавате даден уебсайт или приложение. Ние използваме бисквитките с цел да подобрим Вашият потребителски опит в рамките на нашата Платформа, като запаметяваме предпочитанията Ви. Например, в много уебсайтове за онлайн търговия, когато добавяте даден продукт във виртуалната количка за пазаруване без да финализирате поръчката, следващия път, когато посещавате уебсайта, ще можете да видите същия продукт все още в количката. Това е един от примерите за това как се използват бисквитките с цел запаметяване на Вашите предпочитания. Без употребата на бисквитки Вашият потребителски опит в Платформата ще бъде значително по-неперсонализиран.

За повече информация относно бисквитките посетете www.allaboutcookies.org.

  1. Защо използваме бисквитки?

Бисквитките изпълняват множество функции, включително улесняване на навигацията и съхраняване на предпочитанията Ви с цел предоставяне на по-персонализирано съдържание и подобряване на общия потребителски опит.

Ние използваме бисквитките:

  • За да управляваме Вашите предпочитания и да подобряваме определени функции на Платформата. Това включва събирането на информация относно датата и времето на посещение, историята на Вашето търсене и езиковите Ви предпочитания.
  • За поддръжка на нашите мерки за сигурност и засичане на злоупотреби.
  • За анализиране на начините, по които се осъществява достъп до нашата Платформа, както и как се използва тя. Ние използваме тази информация с цел поддръжка, управление и трайно подобрение на нашите услуги.
  • За да Ви предоставяме персонализирани реклами. Бисквитките ни помагат в управлението на рекламите и измерването на тяхната ефективност.
  1. Какви видове бисквитки и други технологии използваме?

Нашата Платформа използва следните категории бисквитки и технологии:

  • Постоянни бисквитки – тези бисквитки се съхраняват на браузъра на Вашето устройство и влизат в употреба, когато посещавате Платформата. Тези бисквитки служат за запаметяване на настройките и предпочитанията на потребителите с цел подобряване на техните последващи посещения. Например – тези бисквитки гарантират, че на потребителите няма да се налага да се вписват в профилите си наново. В допълнение, те запаметяват езиковите предпочитания на потребителите при последващо посещение.
  • Сесийни бисквитки – това са временни бисквитки, които се съхраняват в архива за бисквитки на Вашия браузър до напускане на Платформата. Информацията, която получаваме, използвайки тези бисквитки, ни помага в анализа на уеб трафика, което ни позволява да засичаме и премахваме проблеми, както и да предоставяме по-добра навигация.
  • Рекламни бисквитки – тези бисквитки гарантират предоставянето на персонализирани реклами и подпомагат измерването на ефективността на рекламните кампании чрез анализ на взаимодействието Ви с рекламите.

В допълнение, нашата Платформа използва уеб указатели, които представляват малки графики (още познати като „пикселни указатели” или „clear GIFs”). Те се използват заедно с бисквитките с цел идентификация на потребители и тяхното поведение.

Възможно е нашата Платформа да съдържа линкове към уебсайтове или приложения на трети страни, включително на нашите партньори. Следва да бъдете информирани, че е възможно тези уебсайтове на трети страни също да използват бисквитки. Ние не осъществяваме контрол върху тези уебсайтове на трети страни и не носим отговорност във връзка с бисквитки, които те използват или достъпват. В случай че изберете някой от тези линкове или приложения, следва да бъдете информирани, че същите имат собствени политики за бисквитки. Следователно, молим да се запознаете с политиките за бисквитки на други уебсайтове или приложения, преди да осъществите достъп до тях.

  1. Използваме ли бисквитки на трети страни или разширения в нашата Платформа?

Възможно е трети страни, като например рекламни мрежи и доставчици на външни услуги като анализ на уеб трафик, да използват бисквитки, уеб указатели, комплекти за разработки на софтуер (КРС) и други технологии с цел събиране на информация относно Вашето посещение в Платформата. Тази информация се използва с цел предоставяне на по-персонализирани реклами в рамките на нашата Платформа или другаде в Интернет. Ние не осъществяаме контрол върху употребата на тези бисквитки на трети страни, които са подчинени на политиките за поверителност/бисквитки на тези трети страни.

По-надолу Ви предоставяме списък с третите страни, които са получили нашето съгласие за съхраняване на бисквитки или други технологии на Вашето устройство.

Партньори за анализ и маркетинг: С цел да разберем  по-добре как изполвате Платформата, ние си сътрудничим с множество партньори за анализ и маркетинг. Ние разрешаваме на следните ни партньори да използват бисквитки, КРС и други приложими технологии:

Google analytics

Рекламни мрежи: Възможно е следните рекламни мрежи да използват таргетиращи бисквитки и рекламни бисквитки с цел предоставяне на реклами, които биха били от интерес за Вас, както и измерване на ефективноста на подобни реклами в нашата Платформа:

Adsense

AFS

Adx

Admob

Criteo

Smart

EBDA

Adform

OpenX

Sovrn

Index

AdMixer

Yandex

MixAdvert

Easyads

Httpool

Rubicon

Pubmatic

Onet

WideOrbit

Appnexus

Разширения на трети страни: Нашата Платформа също така използва разширения на трети страни под формата на бутон за споделяне във Facebook, Twitter и други. С Помощта на бутона за споделяне Вие можете да споделяте нашите продукти в платформите на трети страни, при условие че сте влезли в акаунтите си в тези трети страни. Същите биха могли да осъществяват връзка между взаимодействието Ви с нашата Платформа и Вашите акаунти при тях. Следва да се запознаете с политиките за поверителност на тези трети страни преди да кликнете върху бутона за споделяне.

  1. Как можете да изтриете, деактивиране или блокирате бисквитките?

Вашият браузър обикновено Ви предоставя информация относно начините, по които да изтриете, блокирате или откажете използването на бисквитки. Повече информация във връзка с по-често използваните браузъри можете да откриете на следните линкове:

Можете да откажете достъпа на бисквитки на трети страни от Google Analytics чрез неговите настройки за реклами или през https://adssettings.google.com.

Можете да откажете достъпа на таргетиращи бисквитки, базирани на интереса, използвани от доставчици на реклами, чрез един от следните уебсайтове, предоставени от Digital Advertising Alliance:

В допълнение, можете да промените настройките на Вашето мобилно устройство относно това кога да виждате рекламно съдържание, базирано на Вашите интереси.

Внимание: В случай че блокирате бисквитките, използвани от нашата Платформа, е възможно да нямате достъп до всички или част от нашите услуги, като например запаметяване на персонализирани настройки като информация за достъп.

  1. Данни за контакт

За допълнителна информация или упражняване на Вашите права, можете да се свържете с нас по всяко време чрез формата за контакт

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!